Okategoriserade

Extra fin speedwaydag

I dag var den en extra fin speedwaydag.
I bortalaget fanns min fina vän Ludvig.
Valsarna förlora och matchen avgjordes i sista heatet men just i dag gör det inget.
Ludvig körde in 12+2 poäng, jag fick hålla om honom tre gånger och han visade sin uppskattning för alla timmar jag lägger ner på att jobba gratis åt honom. Han kan inte ge mig pengar men han ger mig så jävla mycket annat.
Vi ses typ en gång per år. Han spenderar den mesta tiden i England och är en upptagen man. Men det spelar ingen roll för han finns alltid där vad den än är. Vet inte hur många timmar som han tröstat mig per telefon från andra sidan havet. Det spelar igen roll hur ledsen jag än är när vi börjar samtalet, innan vi lägger på så ler jag alltid:)]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: