Okategoriserade

Kokande vatten direkt ur kranen

Brukar ni va sugna på te men ni orkar inte koka vatten till en person?
Och att värma vattnet i mikron är ju inte lika gott.
Jag hittade en så jävla cool sak. Nu behöver man inte ens ens koka vattnet längre för Quooker har tillverkat en kökskran som kan spola kokande vatten. Så man slipper att koka upp vatten i kastrullen eller vattenkokare, samt sparar på miljön.  Hur smidigt som helst om man är lat som mig:P
Eller är en stor barn familj som vill laga mat snabbare.
Tror jag ska gå till hyresvärden och be honom sätta in en haha. Risken att han gör det är väll inte så stor men jag får se söt ut och blinka i ögat så brukar de gå bra. Jag fick ju en skärbräda tillslut på det sättet;)
Dock är det väll lite prisskillnad på en skärbräda och en ny kökskran men:P
Men jag skulle verkligen behöva en ny kran i köket för min är så långt i från reumatismvänlig man kan komma. Har pappa eller eller Henrik vart där och vridit till den så får jag oftast inte upp den med mina svaga och onda händer. Sist fick jag hämta verktygslådan för att orka vrida upp kranen:P
Så tomten jag önskar mig en sådan här kökskran i julklapp;)

]]>

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: