Okategoriserade

Gör du backup på din dator?

Brukar ni göra backup på er dator och mobiltelefon?
Jag är sämst för det. Det sägs att man lär sig av sina misstag och jag borde verkligen ha gjort det för jag har upplevt det värsta.
Det är flera gånger som mina hårddiskar i datorn har kraschat när jag haft över 2000 bilder i dem.
Värsta gången var när jag hade alla bilder från min student på datorn som kraschade. Men tack och lov lyckades vi efter mycket om och men rädda dem så jag fick tillbaka dem.
Men det är flera gånger som jag har förlorat viktigt material.
Varför ska det vara så svårt? Varför lär jag mig inte av mina misstag?
Mobilen är jag inte alls lika noga med kan ju bero på att jag inte har lika mycket där som jag gråter tårar över om det försvinner. Och alla mobiler som har någon betydelse hamnar ändå på bloggen eller instagram. Så skulle det värsta hända så är de ju ändå inte borta för all framtid, de finns ändå var någonstans.
Jag är sämst på att spara saker över huvudetaget. Är samma sak när jag sitter och arbetar i tex word jag glömmer alltid bort att trycka på spara lite då och då. Även här borde jag lärt mig av mina misstag. För när jag gick i 9an drog mamma ur datorn då den dog (på den här tiden fanns inga laptops liksom) och hel uppsats försvann. Nej man kanske borde lära sig att börja göra en backup på datorn trots allt:P
www.sharp.nu kan man få hjälp med detta.
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: