Okategoriserade

Fin dag!

Dagens äventyr: Jag har gått 3 km på speedwaybana, jag har känt årets första doft av speedway, jag har försökt prata danska men fatta inte ett skit, jag har fått en puss av speedwayföre (på kinden), jag har gått framför tejpen när alla förare står redo för start utan att bli överkörd, Det ser ut som jag badat i en ler pöl och jag har även blivit utvald till Glasgow tigers nya maskot för jag för tur med mig när jag står på innerplan tydligen, mer om mina äventyr får ni läsa om i framtiden  i Journalist linjens Skottlands magasin, på Aktuellspeedway.se och i Speedway racing, varför göra ett jobb när man kan göra tre på samma gång;) Tusen Tack till alla inom Glasgow speedway som ställt upp och hjälp mig i dag på olika sätt och fått mig att känna mig varmt välkommen. Extra tack till Derek Smith som sett till så jag kommit till och från tågstationen.
Och James Grieves och Ryan Macdonald  som bjudit mig på trevligt sällskap och fina samtal.

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: