Okategoriserade

Bloggutmaning365- Dag 111

VECKA 17 – FRAMTIDEN

 Har du några planer för framtiden?


De närmaste planerna är ju att åka till Skottland och sen gå de sista månaderna i skolan.
I juni har det gått ett år och utbildningen är över, hur sjukt snabbt har det inte gått?
Jag har sökt ett sommarjobb i sommar som jag räknar med att inte få.
Så tanken är att jag ska ha lite semester och vila och låta kroppen återhämta sig ordentligt så jag blir frisk på riktigt någon gång. Iallafall så frisk jag kan bli med en kronisk sjukdom. Andra planen i sommar är att ta körkort.
Ska man jobba som journalist som jag vill, så är körkort ett måste.
Så direkt jag går på sommarlov så ska jag skriva in mig på körskolan och  börja plugga körkortsfrågor på Körkortsskolan.se
Jag tror det är just teorin jag kommer ha svårast med. Därför tycker jag det är bra att de finns sidor på nätet så man kan plugga körkortsfrågor.  För jag har lättare att beta in fakta så än att sitta och läsa i en bok.

Så vi får väl se om jag ser runt i en rosa bil i höst. Min nyårslöfte till  Matilda och Tindra (12år) var ju att jag ska ta körkort i år och köra runt dem i min rosa bil haha;)
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: