Okategoriserade

I väntan på rond

I går fick jag besök av pappa, lena och Lars. De hade Dee godis, lite kläder och min kudde, snuttekudden. Man kan inte ligga på sjukhus utan snuttekudden. Pappa tog med Baby hem till Hagfors.
Duktiga baby som var ensamhemma i 17 timmar för första gången i sitt liv. Dock tog hon ut de på pappa i gårkväll och skulle ha hans uppmärksamhet hela tiden:-P Själv hade jag svårt att somna i går kväll då jag info om en svår speedway krasch i England, vi håller alla tummar och tår för dig A. Egentligen har jag väll svårt att sova alls när jag hostar så jag inte kan andas var 10e minut, men i går gick det inte alls. Fick en sömntablett och sov 40 min etapper i stället för 20min jag gör annars. Nu har de tagit mer prover och 8jag väntar på rond så får vi se vad de hittar på sen.

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: