Okategoriserade

Olika är bra!

I morgon 2 April är det World Autsim day.
Jag tycker vi ska uppmärksamma detta!
Klär er själv och era barn, era djur… osv…. i olika färgade strumpor ladda upp bilden på instagram och tagga #autismawarenessday2014 och @domkallarmighannes Jag kommer ta alla bilder och göra ett fint kollage sen, hoppas på att de blir ett JÄTTESTORT kollage:) Har ni inte instagram så lägg upp den facebook och tagga Jag är inte dum i huvudet! Jag har aspergers syndrom i stället eller skicka bilden till info@joannahalvardsson.se Dela vidare och få med era vänner på detta!
Tillsammans kan vi göra skillnad! Valde att ändra lite då flera blev upprörda över att jag valde färgen blå därför blev valet olika strumpor som downs syndrom dagen- Diffrent not less, olika är bra!
Alla människor är unika oavsett diagnos och hur vore världen om alla vore likadana?
Väldigt tråkig! 
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: