Okategoriserade

Jag hostar upp lungorna snart.

Underbar natt! Slutade räkna när jag hade vart upp och spytt slem för 15gången. Nu har jag legat vaken i 1,5timme och väntat på att klockan ska ringa. När jag står lutad över toaletten och hostar så jag kräks slem känner jag hur någon hoppar upp på min rygg och kollar över huvudet på mig och undrar vad jag håller på med:-P #Nyfickenienstrut. Känner mig långt i från pigg men ska åka till skolan och ta en timma i taget så får vi se hur de blir med mig. Lämnar kryckorna hemma i dag och går på tå för gör så jävla ont i revbenen och bröstkorgen av allt hostande så orkar inte gå på kryckor. Min kära kropp får gärna ge sig nu.
Brukar få höra att jag är tuff och hård men nu går fan gränsen snart.
Skulle vilja åka utomlands och bara ligga på en strand i thailand i tre veckor och inte göra någonting.

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: