Okategoriserade

Kommer bli snyggast på stranden i sommar

Vi hörde hur brevbäraren gick i trappan och rassla i brevlådan.
Vakthunden Baby vakna till liv och satte sig upp.
Blir alltid lika glad när jag ser att det är ett rosa paket, för då vet jag vad det är.
Blev ännu gladare när jag öppna det. Om Gömda Juveler  fortsätter skicka så här snygga bikinis i den här farten så kommer jag få byta bikini en gång i timmen i sommar för att hinna använda alla;) Dock är de ju bra eftersom doktorn har sagt till mig att byta hela tiden för att minska risken för urinvägsinfektion:) Ni måste kolla in deras badklädersutbud.
Dom har verkligen hur snygga bikinis som helst för jätte bra priser:)
I paketet fanns även lite annat smått och gott:)
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: