Okategoriserade

Ännu en intensiv dag.

Har hundra saker att göra hela tiden susar i väg.
Kollar på klockan och tänker ”va är den redan 4 slutar jag om en timma? Jag kom ju nyss hit” I dag har jag vart på LRF:s Regionsårsstämma och sen suttit och skriva klart reportage jag gjort under veckan.
I morgon ska jag till barnmässan och göra massa spännande reportage med:)

Nu är det bara tre dagar kvar på praktiken, eftersom jag slutar redan på tisdag.
Detta då min handledare åker utomlands så eftersom jag jobbat övertid på helg och kvällstid så var det okej sa mina fröknar. Och då får jag ju 5 dagars vila innan skolan börjar igen. Tror min kropp behöver det, jag har trots allt inte helt frisk efter lunginflammationen även om jag för tillfället låtsas att jag är det för jag inte har tid att vara sjuk.

Jag har slutat göra slarvfel, då får man beröm;)

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: