Okategoriserade

Länk till radioprogrammen


Fick frågan om jag kan länka till programmen om mig i verkligheten i P3 igen.
Visst kan jag det 🙂Del 1:

När Joanna äntligen byter klass och en tjej frågar om hon vill sitta bredvid henne tror hon inte att det är sant. Ett halvår senare ska hon ändå ringa bästisen för att säga adjö. Hon har just proppat sig full med tabletter och vill inte leva längre. I Verkligheten berättar Joanna Halvardsson om att växa upp med Aspergers syndrom – utan att veta att man har det.
Del 2:
Det är först när allt blir bra som det rasar. Och det är när hon mår som sämst och försöker ta livet av sig som hon vinner SM-guld i skytte. I Verkligheten ikväll fortsätter Verklighetens Shang Imam berätta historien om Joanna Halvardsson som har Aspergers syndrom: om Dregen, speedway och att till slut vara stolt över sin diagnos.
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: