Okategoriserade

Bloggutmaning365 – Dag 71

VECKA 11 – RESOR
 Berätta om ett resemisstag

Jag funderar och funderar men kan inte komma på nått resemisstag.
Räknas att nästan bryta benet som ett misstag?
De höll jag på att göra i Vietnam 2011 i alla fall:P
Ni vet bredvid poolen brukar de ju vara sån där vitt galler i plats över där vattnet rinner ner?
Jävligt svårt att beskriva men där braka jag ialf i genom och fastna med foten och ramla fram läges men hade tur i oturen för fick bara ett litet sår och en blå och svullen fot. Men hade tur för vred ju hela benet så foten kunde lika gärna gått av och att jag inte slog mig mer när jag rammla framlänges kunde liks gärna slagit i ansiktet med.
En läkare tillkallades och sa att de va en muskelskada och fick nån hokus pokus medicin jag skulle ta 3 tabletter 2 gånger om dagen och efter att ha tagit 2 tabletter så såg jag dubbelt, var full och dansade på den onda foten:P

Hemma i Sverige igen röntgades foten och de visade sig att det var en kraftig stukning och att ledbandet hade fått sig en redig smäll. Min sjukgymnast sa att jag ska va glad för att de inte gick av.
Hade ingen styrsel alls i foten och fick rehab i 6 månader för att få upp stabiliteten igen.


]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: