Okategoriserade

Chockväckning

Vakna på värsta tänkbara sätt i dag tror jag. Sov jätte djupt så skvätter till när larmet ringer. Rycker till och täcket ramlar av, och jag håller på att få en chock av hur kallt det helt plötsligt blev brrrr. Har ännu mer ont i halsen och känner mig allmänt förskylld. Men bara två dagar kvar sen en helg med vila. Längtar efter att få åka till Hagfors och krypa ner i ett varmt bad.
Dricker kaffe i dag, de säger väl en del om hur pigg jag känner mig:-P Baby är på bushumör i dag, och hon vet hur hon ska få min uppmärksamhet. Hon sätter i en klo i soffan lite försiktigt, jag bryr mig inte.
Hon sätter i två, jag bryr mig fortfarande inte.
Hon sätter i alla och drar lite försiktigt, jag skriker att hon ska sluta.
Då drar hon bak öronen som en liten djävul och drar en gång på riktigt ända till jag kommer och Buttar bort henne från soffan. Då attackeras hon min hand och börjar brottas med den. Men hon är duktig, säger jag aj så släpper hon greppet slickar lite på handen och säger förlåt. Sen får man passa sig för när man minst anar de kommer nästa atack, tills jag än en gång säger aj.
Just nu ser jag hur hon är inne i skafferiet och försöker plundra godishyllan, jävla hulliganbarn:-)

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: