Okategoriserade

Att komm till ro

Fan va trött jag är!
La mig redan vid 20.45 i går kväll, va skit trött och hade hållit på att somna i soffan i en timma.
Men när jag väl lägger mig i sängen så kan jag inte komma till ro.
Tillslut somnade 23.30 med en sömntablett. Känns väldigt frustrerande att ligga där och hela tiden kolla på klockan och tänka ”jaha nu får jag 8 timmars sömn….. 7…. 6…. 5” och hela tiden se att klockan tickar på. Jag hade iallafall sällskap i sängen som tur var.
I stället för att räkna får så räknade jag Babys bröstvårtor, men hon har en förmåga att gömma dem under all päls hela tiden.Nu ska den levande zoombin dra i väg på praktiken, i dag ska vi ut på äventyr i östvärmland, som det känns nu så kommer jag somna direkt jag sätter mig ner. kämpa Joanna, skämpa!
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: