Okategoriserade

Samma djävla ångest

I dag landade en tidig födelsedagspresent i brevlådan, Madeleines bok- Samma djävla ångest
Madde är Hjärnkolls ambassadör precis som jag och detta är hennes självbiografi


Det här är andra upplagan och sista upplagan. Den finns bara att köpa av henne eller på Riksförbundet Attentions webshop i dagsläget. Hon kommer inte ta fram fler ex när dessa tagit slut, så passa på nu. Jag kommer recensera boken så fort jag  får lite tid över att sätta mig ner och läsa den, ser verkligen fram emot att få läsa hennes historia och få inspiration till att skriva en egen bok:)”En dag bestämde jag mig att det fick vara nog. Efter ett liv med ångest, droger, självsvält och misshandel kändes det som om jag missat hela meningen med livet. Nu väntade jag mitt första barn och allting tog sig en helt ny vändning.

Det här är en bok om att vända något som verkar hopplöst till en styrka. En styrka som tagit mig dit jag är idag. Boken speglar mina tankar från barndom upp i vuxen ålder. Den förklarar indirekt vad det kan bli av ett liv som inte får det stöd som det fanns behov av under uppväxten, som ung vuxen samt i ett förhållande som nästan tog livet av mig.

Det här är mina ord, mina erfarenheter och min historia.”
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: