Okategoriserade

Kortison sprutad

Som jag hade hoppas så bestämde de sig för att spruta axeln med kortison.
Ska ha mitella och vila och har fått friluftsdagsförbud nästa vecka, läkaren tyckte inte att det var en bra idé att åka slalom och pulka med en axel som glider ur led hela tiden. Drog tillbaka till skolan kom dit till 12.30 han skriva två texter iallafall.
Nu är jag hemma och ligger i min soffa.
På smärtskala på 1-10 så ligger jag på 25 just nu.
Ska ta en duscha och bädda ner mig i sängen.
Bara några timmar i skolan i morgon sen ska jag åka till Hagfors och gosa med min lurvrumpa som jag saknar så mycket.
 
Min hud mår inte bra efter tejpningen, ser fördärvligt ut:(

Dagens outfit- skadskjuten varg, eller eskimå, Saga är inte riktigt säker;P


]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: