Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3831 Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_widget_control() instead. in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3831 Träning och Tejp - Livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2
Okategoriserade

Träning och Tejp

Har spenderat större delen av kvällen i soffan och bara slappat. Men har även hunnit med tre pass  med gummibandet, fortsätter jag så här så kommer jag ju ha as biffiga armar snart;) Har även tejpat om axeln får se hur länge jag orkar ha tejpen på den här gången.
Axeln känns bättre tejpad då den är fixerad i rätt läge, men min kropp gillar ju inte tejpen så börjar få sår av den och det kliar:( Är sjukt trött och ska snart bege mig till sängen och försöka nanna kuddes tidigt i dag för i morgon väntar ett långpass i skolan 8-18.

]]>

No Comments

    Lämna en trevlig kommentar så blir jag glad:) Kram Joanna <3