Okategoriserade

Fullspäckad dag

I dag har det varit full rulle.
Först begav jag mig ut i snökaoset för att bege mig till filialen där vi gick igenom kommande schema.
Sen i ut igen till Värmlands museum på utsättning. Fick ta en snabbfika pga blodsockerfall, jag är sämst på att äta mellanmål när jag räknar Points och då snurrar det till i huvudet. Sen när vi slutade begav jag mig till frissan och hade tur och fick en tid direkt så fick skala av lite hår från skallen och se lite vårdad ut igen:-P Sen gick jag och mamma ut och åt, slog till stort med plankstek.
Och tro det eller ej jag håller Points budgeten än men får nog äta grönsaker som godis i helgen:-P Sen sprang jag in på HM 15min innan de stängde och köpte en klänning med:-) Nu blir det snart sängen för i morgon är det lång dag i skolan 8.30-18.00.
Slut på lugnet;-)

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: