Okategoriserade

Segt

Idag var de segt att komma upp ur sängen. Har vaknat flera gånger i natt av att jag frös så jag skakade under mina tre täcken. Hade inte kollat ut men blev väckt 06 av att Baby flög över sängen för snöplogen var läskig så visste vad som väntade mig.
Magen är mer öm i dag, antagligen efter allt sittande i går då stygnen kommer i kläm.
Måste försöka ställa mig upp lite oftare i dag. Palla mig upp, petade i mig en smoothie och gav mig ut i snöovädret.
I dag står rörligbild på schemat för fösta gången, spännande.
Men måste smita hem lite tidigare i dag för kl 16 ska jag vara på vårdcentralen och plocka bort de fula sakerna ur magen. Kl 18 är de möte med Hjärnkoll men få se hur såren känns efter dom petat i dem om jag orkar sitta upp i två timmar eller om jag bara vill hem och lägga mig på soffan efteråt.

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: