Okategoriserade

Mat och promenad

Pappa kom hem med mat och godis. Orka bära äta några tuggor innan jag fick ont och börja må illa men får äta lite i taget till tarmarna kommer i gång igen. Har tagit min första promenad efter operationen. Blev en promenad runt området med Matilda och Tindra, skönt att få lite frisk luft i näsan. Har även tvättat av mig lite och tjuvkikat under plåstren. Hade 7st klamrar i magen, tre i ena såret och fyra i det andra. De valde att häfta ihop mig i stället för att sy då jag tre gånger tidigare fått infektioner av stygn som ska försvinna av sig själv, så de verkar som min kropp inte tål dem. Hoppas på att slippa infektioner den gång. Ska ta bort dem om 4-5dagar så måste ringa vårdcentralen och boka en tid i morgon Nu har jag bäddat ner mig i soffan och ser på film.

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: