Okategoriserade

Mot sjukhuset och operation…

Har varit världens längst natt, har vaknat en gång i timmen och kollat på klockan.
Nu är jag duschad och tvättad med Hibiscru för andra gången, fick i ögat så nu får de väll operera bort det med när vi ändå håller på:P Det här kan bli mitt sista inlägg innan operationen, men känner jag mig själv rätt så kommer det väl en hälsning från operationsbordet innan jag somnar haha:P Ett tidsinställt inlägg för bloggutmaning365 kommer dyka upp under dagen  sen får vi ses när jag själv dyker upp här igen men det lär väll inte dröja allt för länge:)
Vi ses snart!
 Kitty har klätt på sig Henriks skojta och är redo att åka till sjukhuset

Jag känner mig naken #nopiercing
]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: