Okategoriserade

Få hjälp med läxorna!

Blir det bråk och tjaffs när du ska hjälpa ditt barn med läxorna?
Nu är det över! Allakando finns i 28 olika städer i Sverige och erbjuder läxhjälp i Naturvetenkap, matematik, språk, Enkonmi, Samhällsvetenskap, m.m.
Välj mellan lektioner i 90 eller 120 minuter, hemma eller på en plats nära dig som tex bibilioteket. Du väljer själv om du kontinuerlig läxhjälp eller punktinsatser tex inför nationellaproven. Du träffar din Allakandopedagog kontinuerligt – men du har även kontakt med en av våra utbildningsspecialister. Pedagogen och specialisten utgör tillsammans med dig ett toppat tre-manna-lag som arbetar för att läxhjälpen ska hjälpa ditt barn ska nå sina mål.
Efter varje lektion skickas en skriftlig utvecklingsrapport via mail från er läxhjälpspedagog, som är till för att du som förälder enkelt ska kunna följa utvecklingen.  ”Det viktigaste är att du har en bra lärare. Därför lägger vi ned mest energi av alla i branschen på att finna rätt personer, som kan agera både lärare och förebilder. Efter en lång process av tester och utbildningar, får endast 1 av 70 chansen att möta ditt barns behov.”

Med Läxhjälp från Allakando får ditt barn:
  • Ökad motivation
  • Starkare självförtroende
  • Bättre skolresultat och möjlighet att kunna välja utbildning och arbete
  • Starkare studieteknik och högre självständighet
  • En enklare vardag utan bråk om läxläsning

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: