Okategoriserade

Som ett barn dagen innan julafton…

Nu har det vart julafton i 55 minuter. Jag kan inte komma till ro och somna,precis som ett barn Dan före doppardan. Dock handlar inte de hela om spänning. Den bästa julklappen som jag beställt själv kom i dag. Och sen vet jag redan vad som finns i mer eller mindre alla paket. Nej sömnlösheten beror på smarta och värkande leder. Ligger i sängen inrullad i två täcken med värmemadrassen på högsta effekt. Extra värme är mitt sätt att överleva oktober-april i Sverige.  När det är som värst så funderar jag på att bosätta mig i bastun i källaren eller beställa en enkel biljett till ett varmt land.
Jag har firat jul både i Thailand och Vietnam och jag måste erkänna att det var väldigt skönt. Inge stress, ingen, kyla, ingen smärta, bara semester. Nej en sömntablett och värmen från madrassen kanske får mig att somna och drömma om att jag är på en varm strand eller nått…
Godnatt och god jul!

]]>

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: