Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3831 Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_widget_control() instead. in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3831 En dag i soffan - Livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2
Okategoriserade

En dag i soffan

Har legat ner bäddad hela dagen.
Känner mig helt körd.
Värker överallt.
Och nyser som en idiot.
Ulla kom med Mc Donalds mat åt mig iallafall. Men i morgon ska jag till skolan hur jag än mår.
Måste på utvecklingssamtal och sen är det julfest och Saga måste få sin födelsedagspresent för hon fyller ju år i dag.
Sen är är det ju sista dagen för mig innan jullovet med eftersom jag ska till läkaren på fredag. Sen blir det tre veckors vila.
Tror min kropp behöver det nu.
 gffgfg ffdf fffdd

]]>

No Comments

    Lämna en trevlig kommentar så blir jag glad:) Kram Joanna <3